Over Homecare Huisautomatisering

In 2006 zijn wij gestart met de webwinkel HomeCare-Huisautomatisering.nl.

HomeCare Huisautomatisering biedt voor iedereen de mogelijkheid om zijn eigendom te beveiligen of met comfort te voorzien. Dit kan zijn alarmsystemen of domotica (ook wel huisautomatisering) en is het domein van huiselijke elektronica. Met een uitgebreid assortiment bieden wij voor de particulier of het MKB voldoende mogelijkheden. Onze bedoeling is om winkelgemak onder één dak te creëren voor alarmsystemen en domotica.

Door in te spelen op wensen van u en deze zo voordelig mogelijk in te kopen, zorgen we voor een gemakkelijk, compleet en veilig winkelgemak. Op internet is het winkelen zonder wachttijden, zonder parkeerkosten, niet weers- en tijdsafhankelijk en gemakkelijk te vergelijken. Daarom bieden wij ons artikelen via internet aan. Wij hopen dat ons assortiment en de service die wij kunnen geven de redenen zullen zijn dat u bij ons besteld. Wij kunnen ook de installatie bij U uitvoeren, mocht U daarvoor niet de kennis of tijd hebben. Hiervoor kunt U altijd contact opnemen wat wij in dit geval voor U kunnen betekenen.

Wij bieden alleen maar kwalitatief goed bekende staande merken voor alle alarm- en domotica systemen.

Kwaliteit speelt bij HomeCare Huisautomatiseringeen belangrijke rol. Dit uit zich naast de merken en dus ook de producten die wij in ons assortiment hebben, maar ook in onze dienstverlening. We besteden met plezier veel zorg en aandacht aan een optimale bezorging (GLS) en de communicatie die daarbij van belang is.

Het is mogelijk om bestellingen af te halen op afspraak. Wanneer u dit heeft aan gegeven bij de bestelling, dan nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak.

Wij vernieuwen regelmatig het assortiment in onze webwinkel afhankelijk van het seizoen!

We staan open voor tips en verbeteringen, zodat we de kwaliteit van onze dienstverlening optimaal kunnen houden. Dus valt u iets op of mist u bepaalde producten? Mail ons dan via info@homecare-huisautomatisering.nl. Voor interessante tips hebben wij een leuke verrassing.

Wanneer u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief blijft u steeds op de hoogte van de nieuwste merken, producten, tips en aanbiedingen.

We hopen dat u evenveel plezier beleeft aan onze systemen als alle voorgaande kopers van onze producten en wensen u veel winkel-/huisplezier!

Wij voeren voor onze webwinkel Webshop Keurmerk. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting Webshop Keurmerk. De Stichting beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. Voor meer informatie zie http://www.keurmerk.info.

U kunt ons bereiken via email (info@homecare-huisautomatisering.nl), telefoon 06 22455477 (bereikbaar van ma-vr van 9.00 tot 17.00) of via ons contactformulier.

Onze adresgegevens:

HomeCare Huisautomatisering
Erve Derkman 6
7577 NL Oldenzaal
Tel. 06 22455477 (ma-vr 9:00-17:00)
email: info@homecare-huisautomatisering.nl
 

IBAN: NL72 ABNA 0539 9900 19
BIC: ABNANL2A

K.v.K. Enschede: 08153772
BTW-nummer NL001407663B82