HEADING_CONTACT_US_POPUP_TITLE

HEADING_CONTACT_US_POPUP_SUBTITLE

Tablet PC 7" Cortex A9 C71 Android 4.0

Tablet PC 7" Cortex A9 C71 Android 4.0

Price:

€165.69

Aantal:

Beschrijving

Dit is de nieuwe high-end standaard in ons assortiment. Deze tablet, met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, heeft een 7 inch multitouch capacitief scherm van helder glas en zal u verbazen met een snelle processor waardoor u razendsnel door menu's kunt bladeren.

 

 

 • Besturingssysteem is in de Nederlandse taal.

  Dit product is werkelijk een juweel! Met een 7 inch scherm is dit het kleine broertje van de C91, maar alles werkt gewoon net zo super snel door de fantastische 1.0 GHz Cortex-A9 processor.

  Deze tablet PC doet precies wat jij wilt via het multitouch capacitief scherm, waarmee je eenvoudig - met twee vingers - tekst en foto's kunt in- en uitzoomen of bladeren. Ook reageert deze tablet PC direct als je het scherm aanraakt. Je voelt dus snel dat je iets goeds in handen hebt.

  Hier moet u op letten!

  Een tablet-PC zonder capacitief multi-touch scherm en zonder een snelle processor, is niet te vergelijken met dit product. De grootste verschillen zitten in het scherm. Een multitouch capacitief scherm werkt veel sneller dan een single touch resistive scherm. Bij een resistive scherm ligt er een folie over het scherm dat je moet indrukken. Dit folie geeft een waas over het scherm.

  Een multitouch capacitief scherm bestaat uit een harde heldere glasplaat die zeer snel reageert op aanwijzingen. In de afbeelding hierboven kunt u zien welke bewegingen u kunt maken om bijvoorbeeld in- en uit te zoemen of te bladeren.  Ook de processor is dus zeer belangrijk. Om vlot door de menu's te kunnen browsen, is deze tablet-PC voorzien van de supersnelle Cortex-A9, waarmee zware grafische games, maar ook de menu's, websites en foto's vloeiend werken.

  Een keuze uit meer dan 250,000 apps. in de Google Android market kunnen u van dienst zijn op deze tablet-PC.
  Foto's en films kijken, spelletjes spelen, documenten doornemen, muziek luisteren of internetten behoren allemaal tot de mogelijkheden van deze alleskunner.

  Ook te gebruiken als e-reader

  Android 4.0 van Google ondersteunt Flash 10.1 waardoor u ook websites die ontwikkeld zijn in Flash kunt openen.

  Afbeelding(en)

 

 

 

 

Specificaties

Kenmerken

 • Model: ACT-TAB0071A
 • Verzendgewicht: 13kg
 • Gefabriceerd door: Samsung

Artikel opgenomen in ons assortiment op donderdag 15 maart, 2012.