HEADING_CONTACT_US_POPUP_TITLE

HEADING_CONTACT_US_POPUP_SUBTITLE

Jablotron JA-100

Jablotron JA-100

De VERKOOP IS BEGONNEN!

Jablotron heeft zich zelf overtroffen met de nieuwe lijn JA-100 alarmsystemen.
Deze systemen zijn voorbehouden om geïnstalleerd te worden door een profesioneel gecertificeerde installateur, welke desgewenst een Installatie Certificaat kan en mag afgeven.

De allereerste impuls voor de ontwikkeling van het nieuwe JA-100 systeem wordt beschreven door de heer Dalibor Dedek, directeur van Jablotron Holding, als: “We hebben goed geluisterd naar de verzoeken uit de markt om een flexibel systeem te ontwikkelen, dat in staat zou zijn om niet alleen bedrijven en bedrijfspanden, maar ook kleine particuliere gebouwen te beveiligen. Ook zou het systeem zeer intuïtief moeten zijn en eenvoudig in gebruik voor de eindgebruiker. Alle ogenschijnlijk onverenigbare verzoeken zijn verenigd dankzij de werking van het revolutionaire ESF systeem (Easy - Smart - Flexible).”

Het Jablotron JA-100 beveiligingssysteem is dankzij de unieke toegang module-oplossing makkelijk in gebruik en eenvoudig te installeren. Dankzij het ESF systeem is er een nieuw segment ontstaan in de beveiligingsbranche.

Het nieuwe Jablotron JA-100 alarmsysteem, met zijn revolutionaire ESF manier van werken, is vanaf NU beschikbaar.