HEADING_CONTACT_US_POPUP_TITLE

HEADING_CONTACT_US_POPUP_SUBTITLE

Galaxy

Galaxy

Opmerking van de producent: Dit product is ontworpen om uitsluitend door professionele en ervaren beveiliginsinstallateurs te worden geplaatst en niet voor doe-het-zelf-toepassingen. Als u geen professionele en ervaren beveilingsinstallateur bent, wordt u aanbevolen om dit product niet zelf te plaatsen. Vraag ons naar de mogelijkheden!
 
Galaxy alarmsysteem

De GalaXy productenlijn heeft zijn waarde voor de Nederlandse beveiligingsmarkt ruimschoots bewezen. Nog altijd biedt dit Europees georiënteerd product dé oplossing voor beveiligingsvraagstukken met de intelligentie en innovatie van morgen.

De G2-20 / G2-44+ centrales zijn ontworpen voor installatie bij de particuliere consument en kleine commerciële installaties. Deze centrales voldoen aan de eisen voor EN50131-1, Security Grade 2. Een van de specifieke doelen van deze centrales is om de hoogst mogelijke mate van flexibiliteit te bieden.

De werking van deze centrales komt overeen met de bestaande Galaxy-reeks (18-512), omdat dezelfde gebruikersinterface wordt toegepast. Sommige functies zijn echter meer toegesneden op de eisen voor consumentensystemen en kleine commerciële systemen.