HEADING_CONTACT_US_POPUP_TITLE

HEADING_CONTACT_US_POPUP_SUBTITLE

Mobeye Argos compleet all-in-one inbraakalarmsysteem i200

Mobeye Argos compleet all-in-one inbraakalarmsysteem i200

Price:

€395.00

Aantal:

Beschrijving

Mobeye Argos i200 GSM alarmsysteem

Een zeer compleet all-in-one GSM alarm met alarmverificatie en vele mogelijkheden! Werkt volledig zelfstandig op meegeleverde batterijen en/of mee te bestellen adapter.

Met dit GSM alarm kunt u alarmmeldingen ontvangen, direct bevestigen en inluisteren. De  alarmverificatie zorgt ervoor dat u op afstand een eventueel vals alarm kunt onderscheiden van een echte alarm melding.

Het Mobeye Argos gsm alarmsysteem voorkomt inbraak en detecteert de inbreker in een vroeg stadium. De geïntegreerde bewegingsmelder detecteert bewegingen en de GSM-melder meldt dit door naar door u in te stellen telefoonnummer(s). De sirene schrikt de inbreker direct af, bij detectie. U kunt er ook voor kiezen om een stil alarm in te stellen, hiermee kan de inbreker op heterdaad worden betrapt.

De ingebouwde bewegingsmelder is een passief infrarood detector, afgekort PIR. Zodra de aanwezige PIR een beweging detecteert, start de inlooptijd. Indien de Mobeye Argos vervolgens niet tijdig wordt uitgezet, ontvangen de door u in te stellen telefoonnummers (max. 5) een alarmmelding.

Het Mobeye Argos GSM alarm stuurt een SMS-alarmbericht naar alle nummers, daarna belt het alarm automatisch naar de door u opgegeven telefoonnummers. Een ontvanger kan de telefoon opnemen, en door het indrukken van de toets “9” meeluisteren op te horen wat aan de hand is (alarmverificatie) en tegelijk het alarm bevestigen. Als u vervolgens op “1” drukt, bevestigt u direct het alarmbericht. Indien u niet reageert, of niet op “1” of “9” drukt, zal de Mobeye Argos naar het volgende alarmnummer bellen. Zelfs als inbrekers het alarmsysteem proberen te jammen, signaleert de Mobeye Argos dit. Hij zal zo snel mogelijk het alarm én de jamming doormelden

Inschakelen van alarm

Het Mobeye Argos GSM alarm kunt u inschakelen door het ingeven van instelbare code, vervolgens drukt u op “OK” . U heeft hierna een minuut "uitlooptijd" om de ruimte te verlaten. Tijdens de uitlooptijd zal standaard een piepende toon als uitloopindicatie klinken. U heeft de keuze om de piepende toon uit te schakelen.

Uitschakelen van GSM alarm

Bij binnenkomst zal u door de bewegingsmelder worden opgemerkt. De inlooptijd is door u in te stellen van minimaal 15 seconden tot maximaal 1 minuut. Het systeem is gedurende deze periode eenvoudig uit te schakelen met de code, daarna drukt u op “OK”. Het is door de gebruiker instelbaar of er een hoorbare of stille inloopindicatie is, en of er een LED lichtje brandt.

Programmeer- en gebruikerscode Mobeye Argos

Er is een verschil tussen de gebruikers- en programmeercode. Met de gebruikerscode kan de Mobeye Argos alleen in- en uitgeschakeld worden. Met de programmeercode kan de Mobeye Argos - naast in- en uitschakelen - ook geprogrammeerd worden. Bij het uitschakelen moet wel dezelfde code gebruikt worden waarmee de Mobeye Argos ook is ingeschakeld.

Tijdgestuurd in- en uitschakelen

Het is mogelijk om de automatisch op ingestelde tijden te laten in- en uitschakelen. Dit gebeurt op basis van de (instelbare) interne kloktijd. Dit kan praktisch zijn wanneer het wenselijk is om het systeem altijd ’s nachts aan te zetten en in de ochtend weer te deactiveren.

Op afstand in- en uitschakelen

Bij het gebruik van externe stroomvoorziening, is het mogelijk om de Mobeye Argos op afstand uit (en aan) te zetten. De Mobeye Argos kan volledig batterij gevoed werken. Optioneel kan een externe stroomvoorziening ( adapter ) worden aangesloten.

Ingangen voor extra sensoren

Het is mogelijk om externe, bekabelde, sensoren aan te sluiten op de twee ingangen. Zodra een ingang geactiveerd wordt, alarmeert de Mobeye Argos naar de ingestelde telefoonnummers. Instellingsopties voor de ingangen zijn alarmvertragingstijden, alarm herhaaltijden, eigen alarmteksten per ingang, etc. Het is zelfs mogelijk de interne PIR inactief te maken en enkel de externe sensoren te laten alarmeren. De extra ingangen geven de mogelijkheden om deur-/raamcontacten aan te sluiten, een watervlotter, een extra PIR (een batterij gevoede PIR is leverbaar als accessoire) of ieder ander maak- of breekcontact (NO/NC).

Mobeye Argos accessoires ( extra opties)

- Magneetcontact
- Extra bewegingsmelder PIR (http://www.mobeye.eu/downloads/358/AC-MPIR-LP1-NL.pdf)
- Adapter
- Externe antenne (geen losse accessoire, maar wel optionele uitvoering van Mobeye Argos)

Specificaties

Kenmerken: Mobeye Argos i200

- Inbraakalarm (SMS en/of oproep)
- Temperatuuralarm (SMS en evt. oproep)
- Batterij gevoed (langer dan jaar op set batterijen)
- Optioneel: 9-24 VDC of netstroom (adapter leverbaar)
- Inluisteren na inbraakalarm
- SMS en/of oproep naar (max.) 5 contactpersonen
- Keuze tussen stil of luid alarm
- 2 extra (NO/NC) ingangen voor extra sensoren (bijvoorbeeld magneetcontact of MPIR)
- 2 relais uitgangen voor aansturing apparaten
- indien extern gevoed: bediening, programmering en aansturing apparaten op afstand

De Mobeye Argos bestaat uit:

- Mobeye Argos all-in-one alarmsysteem
- 4 batterijen (lithium, 3V, CR123)
- handleiding
- deur/raamsticker ‘dit object is beveiligd’
 
Zelf aan te schaffen:

- SIM card (‘groot formaat’) van willekeurige provider ook prepaid is mogelijk.

 

Kenmerken

  • Model: Mobeye i200
  • Verzendgewicht: 2kg

Artikel opgenomen in ons assortiment op dinsdag 24 februari, 2015.